Warenkorb
Sie haben noch nichts in Ihrem Warenkorb.
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Wi-Spy DBx dongle

€544.95
( €435.96 )

Wi-Spy DBx dongle arbejder i hele 5GHz området og kan skiftes til 2.4GHz, men kan ikke vise begge frekvensområder samtidig. (Hardware only) 

Model/Artikelnr.: 2450x3v
Verfügbarkeit: Auf Lager

USB 2 forbundet Wi-Spy DBx dongle*, der giver mulighed for både at arbejde på 2.4GHz og 5GHz områderne. Dette er et produkt, der ikke blot læser og skriver Wi-Fi protokoller, men som arbejder på hele frekvensspektret og alle pakke typer. Hermed bliver det muligt at overvåge og registrerer alle forstyrrende signaler. Så selv om en Wi-Fi analyse med andet udstyr viser en eller måske to signaler, som ikke burde give anledning til problemer, vil Wi-Spy DBx klart vise hvad der i virkeligheden gør det umuligt at bruge bestemte frekvensområder, hvis disse ikke lægges om.

Wi-Fi DBx er et meget stærkt produkt i en utrolig kompakt formfaktor, der leveres sammen med en 360graders rundstråle antenne.

 

*   Dongle er en betegnelse for en fysisk enhed, der anvendes i forbindelse med et computerprogram for som tilfører PC'en eller laptoppen nye hardware funktioner.

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: